ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали понад дві тонни контрабандної картоплі

Вероніка Рой

|

На кордоні з Польщею митники виявили у вантажівках понад дві тонни картоплі, які намагалися ввезти в Україну з порушенням митних правил. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Галицької митниці.

У пункт пропуску Краківець-Корчова з Польщі в Україну в режимі «імпорт» прибули два транспортні засоби. які перевозили картоплю. Водії до митного контролю подали товаросупровідні документи, згідно з якими вони переміщали по 22 тонни картоплі розфасовану в мішках. В кожному авто було по 21 палету.

Під час митного огляду встановлено, що насправді в автомобілях було по 22 палети, а загальна вага товару на понад 2 тонни перевищувала заявлену в документах. Водії у поясненнях зазначили, що були відсутні під час завантаження і кількість вантажних місць не перевіряли.

За цим фактом складено протоколи про порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Понад дві тонни картоплі вилучено. Справи скерують до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *