ОСТАННІ НОВИНИ

Довибори в Раду: на Франківщині лідирує Вірастюк

Ольга Денисяка

|

На довиборах у Верховну Раду по округу №87 на Івано-Франківщині, за попередніми результатами, лідирує кандидат від «Слуги Народу» Василь Вірастюк, Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії (ЦВК), передає Львівський портал.

Так, станом на 11:20 год. в Івано-Франківській області встигли підрахувати лише 36% голосів.

За попередніми даними, у регіоні лідирує кандидат у народні депутати від «Слуги Народу», спортсмен Василь Вірастюк – він має 34,32% голосів (5 944).

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

Водночас нога в ногу з ним ідуть два інші кандидати – висуванець ВО «Свобода» Руслан Кошулинський (27,76%) та бізнесмен Олександр Шевченко (27,66%).

Додамо, що соціологічна група Рейтинг провела екзит-пол в окрузі, згідно з яким Олександр Шевченко отримував 32,4%, Кошулинський – 31,6%, Вірастюк – 29,4%. Похибка становить 1,8%.

Зазначимо, що довибори до Ради призначили, тому що народний депутат від 87 округу Зіновій Андрійович склав мандат, бо став мером міста Надвірна, здобувши перемогу на місцевих виборах восени 2020 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *