ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському гарнізоні вшанували полеглих українських воїнів

Андрій Котенський

|

У Львівському гарнізоні вшанували та поіменно згадали полеглих українських воїнів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

Сьогодні, 27 березня, за встановленою традицією, військовослужбовці Львівського гарнізону разом із представниками влади та місцевого самоврядування, рідними та близьким полеглих захисників Вітчизни, а також представниками Збройних сил США зі складу «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна» вшанували українських воїнів, котрі поховані на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

Молитву очолили військові капелани Гарнізонного храму святих Першоверховних апостолів Петра і Павла отці Тарас Михальчук та Андрій Сіданич.

Через непросту епідемічну ситуацію у місті, регіоні та у цілому в Україні, цей захід було проведено в обмеженому форматі – без залучення військового оркестру, роти почесної варти й великої кількості охочих прийти цього дня на могили воїнів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *