ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожежі у будинку на Бандери евакуювали 15 людей

Вероніка Рой

|

У четвер ввечері, 25 березня, в квартирі будинку на вулиці Степана Бандери у Львові виникла пожежа. Надзвичайникам довелося евакуйовувати 15 жителів будинків. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Пожежа виникла о 22:55 в одній з квартир чотирьохповерхового житлового будинку на вул. С. Бандери, 37 у Львові. До місця події було направлено вогнеборців. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів квартира була охоплена вогнем, сходова клітина будинку задимлена. Аби гарантувати безпеку мешканців будинку, рятувальники вивели на свіже повітря 15 людей.

Складність гасіння полягала в тому, що рятувальники не мали можливості під’їхати до будинку, тому, аби подати воду, вогнеборцям довелося прокладати магістральну лінію довжиною близько 200 м.

О 23:23 пожежу локалізовано та о 23:30 ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено оздоблення фасаду будівлі.

До ліквідації займання залучалось 3 одиниці спецтехніки та 11 рятувальників.

Травмованих внаслідок пожежі немає. Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *