ОСТАННІ НОВИНИ

Екскеруючу банку на Львівщині засудили на 10 років за розкрадання мільйонів

Юлія Осим

|

Суд виніс вирок мешканці Стрийщини та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років. Колишню керуючу банку визнали винною у розкраданні понад 7 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Як було встановлено під час досудового розслідування, з вересня по грудень 2017 року жінка незаконно заволоділа грошовими коштами з каси банку у сумі на понад 4 млн грн. Окрім цього, будучи керуючою відділенням банку, фігурантка отримала від трьох місцевих жителів готівку загальною сумою на понад 3 млн грн і розпорядилася ними на власний розсуд.

Зловмисницю обвинуватили у у розкраданні коштів банку в особливо великих розмірах, шахрайстві  та службовому підроблені (ч. 5 ст. 191, ч.ч. 2, 4 ст. 190, ч. 1 ст. 366 КК України). Відтак, Суд визнав її винною та призначив покарання – 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *