ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через халатність нейрохірурга пацієнтка стала інвалідом

Юлія Осим

|

Львівському лікарю-нейрохірургу, через професійну недбалість якого пацієнтка  втратила працездатність, повідомили про підозру. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Під час досудового розслідування встановлено, що у квітні 2018-го лікар не забезпечив пацієнтці належного обстеження для уточнення діагнозу, а також під час оперативного втручання проявив недбалість, що призвело до тяжких наслідків та загальної втрати працездатності.

Відтак, згідно з висновками спеціалістів «Львівського обласного центру  медико-соціальної експертизи», жінка отримала інвалідність першої групи загального захворювання.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) ККУ. Йому загрожує 2 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *