Рада єпископів Львова закликає львів'ян дотримуватись карантину

Вероніка Рой

|

Рада єпископів Львова оприлюднила звернення до мешканців міста, у звʼязку з поширенням COVID-19 та загостренням епідситуації в регіоні. Зокрема, церква закликає львів’ян прислухатись до застережень і рекомендацій медиків. Про звернеться оприлюднене на сайті «Духовна велич Львова».

«Найменше, що ми сьогодні можемо зробити, – це прислухатись до застережень і рекомендацій медиків. Саме вони несуть найбільший тягар нашого недбальства і легковажності. Наші медики ведуть виснажливу війну з недугою, і ми можемо допомогти їм і, зрештою, собі та своїм рідним, дотримуючись простих, але дієвих карантинних заходів. Ми можемо й повинні рятувати своє і чиєсь життя», – йдеться у зверненні.

Рада єпископів Львова закликає львів’ян дотримуватися карантинних обмежень, носити маски та уникати скупчень людей.

«Сьогодні радіємо з тими, хто переміг важку недугу, і сумуємо з тими, хто втратив найрідніших. Не сприймаймо сьогоднішніх випробувань, як Божу кару. Сподіваймось на те, що Господь цими випробовуваннями нагадує нам про те, як бути людьми. Віримо, що руками медиків нас лікує Сам Бог, будьмо і ми Його руками та серцем у цьому бентежному та буремному світі. А це виконати надзвичайно легко: будьмо уважними до себе і близьких, носімо правильно маски, уникаймо скупчень людей, дезінфікуймо руки та поверхні, тримаймо дистанцію, ухиляймось від непотрібних зустрічей та зайвих походів у торговельні чи розважальні заклади, слідкуймо за станом здоровʼя, не біймося звертатись до медиків», – мовиться у зверненні Ради єпископів Львова.

Нагадаємо, через ріст захворюваності на COVID з п’ятниці, 19 березня,у  Львові ввели жорсткий карантин. Триватиме він щонайменше тиждень, до 28 березня. Також посилити карантинні обмеження рекомендували на території усієї області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *