ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині побільшає радарів TruCAM

Вероніка Рой

|

З понеділка, 22 березня, збільшать кількість ділянок, де використовують радари вимірювання швидкості TruCAM. Ще три прилади вимірювання швидкості запрацюють на дорогах Львова та області. Про це інформує пресслужба патрульної поліції України.

Зокрема, радари TruCAM почнуть використовувати у Львові на вулицях Стуса, Пасічній та Зеленій. Також присторої вимірювання швидкості запрацюють на трасі Львів – Радехів – Луцьк та Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів.

Натисніть на зображення для його збільшення

Загалом в Україні 22 березня патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Усього на дорогах країни працюватиме 117 радарів, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

Нагадаємо, Верховна Рада 16 лютого ухвалила закон, який передбачає нові штрафи за порушення дорожнього руху. Зокрема, серед іншого посилили відповідальність за водіння у стані алкогольного сп’яніння, а також за перевищення швидкості. 17 березня цей закон почав діяти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *