ОСТАННІ НОВИНИ

Академія сухопутних військ віддасть частину своєї території під громадський простір

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного облаштування громадського простору на вул. Героїв Майдану, 32. Відповідне рішення прийняли у п’ятницю, 19 березня, передає Львівський портал.

Так, мерія дозволила встановити на вул. Героїв Майдану, 32 флагшток із прапором України, а також провести благоустрій території, яка належить Академії сухопутних військ.

Відтак військовий виш змістить огорожу і віддасть частину своєї території, яка є закритою від вільного доступу, під громадський простір. Тут збираються встановити лавки й освітлення, висадити кущі.

«Це дасть можливість відкрити частину Академії сухопутних військ для містян, тобто ми отримаємо новий громадський простір», – прокоментував головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Остаточну висоту флагштока Національна академія сухопутних військ має узгодити ще з міським управлінням охорони історичного середовища.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *