ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові терміново збирають кошти на кисневі концентратори для хворих на COVID

Вероніка Рой

|

У Львові оголосили терміновий збір коштів на закупівлю кисневих концентраторів для хворих на коронавірусну інфекцію. Про це інформує керівниця благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.

Раніше благодійний фонд «Крила надії» вже закупляв кисневі концентратори для хворих на COVID. Їх видають у тимчасове користування. Втім, за словами Наталії Ліпської, станом на сьогодні не залишилося жодного вільного апарату. Понад 20 людей, які звернулися у благодійний фонд, чекають на свою чергу.

Зараз благодійники планують закупити ще щонайменше 30 концентраторів. Вартість одного апарату – 30 тис грн.

«За останні три дні маю просто шквал дзвінків про потребу в кисні. І станом на дану годину жодного вільного концентратора. Черга очікування вже перевалила за другий десяток. Знову потребую вашої допомоги. Негайно потрібно закупити хоча б тридцять апаратів для видачі важкохворим людям, які потребують кисневої підтримки на дому через COVID.  Це дасть можливість протриматися тим, хто очікує на госпіталізацію, і виписати тих, хто вже пройшов лікування, але все ще є кисневозалежним», – повідомила Наталія Ліпська.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанк 5169330511367333 (Ліпська Н.С. карта фонду)

р/р для юр. осіб і тих, у кого рахунки не в Приватбанку

UA733052990000026007011001168 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901 БФ «Крила надії»

https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i92692777102

призначення платежу «Дихай Живи»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *