ОСТАННІ НОВИНИ

У 8-ій лікарні Львова запрацювало відділення КТ

Наталя Дуляба

|

У 8-ій міській клінічній лікарні, що на вул. Навроцького, відкрили відділення комп’ютерної томографії. Тепер медики за допомогою сучасного обладнання зможуть оперативно встановити діагноз пацієнтам. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, на першому поверсі кардіологічного корпусу лікарні вже завершили ремонт, встановили техніку, тож відділення КТ готове приймати пацієнтів.

Ще торік мерія придбала у лізинг (кредит у формі товару) комп’ютерний томограф Ingenuity COR (СТ 64). Він обійшовся бюджету Львова у 24 млн грн.

«Завершили капітальний ремонт приміщення під комп’ютерний томограф. Маємо 64-зрізовий томограф, на сьогодні фактично один з кращих за потужністю в місті. Це значно покращить рівень надання невідкладної допомоги хворим», – зауважив керівник 8-ої лікарні Василь Трунквальтер.

Також найближчим часом у лікарні відкриють ще ангіографічну операційну та кабінет магнітно-резонансної томографії. Загалом у медзаклад у 2021 році інвестують близько 100 млн грн з міського й державного бюджетів.

Додамо, що у планах лікарні – ремонт й утеплення фасаду, заміна вікон, перекриття даху терапевтичного корпусу, який зараз протікає. Також тут хочуть обладнати блоки інтенсивної терапії в інфарктному та інсультному відділеннях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *