ОСТАННІ НОВИНИ

Звіробій знялася із довиборів у Раду на користь Кошулинського

Андрій Котенський

|

Кандидатка від партії «Європейська Солідарність» у 87-му окрузі на Івано-Франківщині, волонтерка Маруся Звіробій-Біленька зняла свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського. Про це передає пресслужба «Європейської Солідарності».

За словами Марусі Звіробій «Європейська Солідарність» провела перемовини з ВО «Свобода», і політичні сили дійшли порозуміння, що заради України має початися процес об’єднання українських патріотичних сил.

«Боротьба за Україну – це не слова, це вчинки. 87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинського зі «Свободи» та я, від «Європейської Солідарності.

Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинський можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради. Я прийняла рішення підтримати Руслана Кошулинського. Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади – є одним з наших спільних завдань», – повідомила кандидатка «ЄС».

ВО «Свобода» привітало заяву «Європейської Солідарності» та її кандидатки у 87 виборчому виборчому окрузі Марусі Звіробій-Біленької.

«Це рішення є демонстрацією нашої спільної позиції про початок об’єднавчого процесу проукраїнських патріотичних сил, зокрема «ЄС» та «Свободи», перед загрозою проросійського та олігархічного реваншу», – йдеться у заяві ВО «Свобода».

Як відомо довибори на виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області відбудуться 28 березня. Місце у ВРУ вивільнилось після того, як нардеп від Надвірнянщини Зіновій Андрійович (представник «Слуг народу») написав заяву про складання депутатських повноважень через обрання його на посаду очільника Надвірнянської ОТГ. На його місце зголосилось 15 кандидатів. Серед них:

  • колишній народний депутат, ексвіцеспікер ВРУ Руслан Кошулинський (ВО «Свобода»).
  • ексдиректор «Буковелю» Олександр Шевченко («За Майбутнє»).
  • спортсмен Василь Вірастюк («Слуга Народу»).
  • директор компанії «Прикарпатсервіс» Юрій Голіней (ВО «Батьківщина»).

Раніше Львівський портал повідомляв, що «Слуга народу» висунула у нардепи стронгмена Василя Вірастюка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *