ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія запрошує насолодитися музикою французьких композиторів

Андрій Котенський

|

В рамках проєкту «Дириґенти. Українською» на сцені Концертного залу Людкевича під батутою молодого львівського дириґента Романа Кресленка відбудеться концерт присвячена музиці французьких композиторів – Сезара Франка та Каміля Сен-Санса. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У програмі звучатимуть Симфонічна поема «Dance Macabre» («Танець смерті») та Концерт для віолончелі з оркестром №2 Сен-Санса та Симфонія ре мінор Франка.

Роман Кресленко – випускник Львівського національного університету та Львівської національної музичної академії. Співпрацював із камерним оркестром факультету культури та мистецтв ЛНУ ім. І. Франка, із камерним оркестром «Polyphonia» Національного Університету «Львівська політехніка».

Солістом вечора стане віолончеліст Денис Литвиненко, учасник багатьох всеукраїнських та міжнародних проєктів.

«Дириґенти. Українською» – проєкт, який розкриває таємницю співпраці дириґента та оркестру! Його події проходять у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика щомісяця. Цього місяця концерт серії відбудеться у п’ятницю 19 березня о 19:00.

Кожна подія циклу має своїх головних героїв. Вже традиційно у «ролях» молоді та харизматичні українські дириґенти, талановиті солісти та незмінно – Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії.

Квитки за посиланням: Philharmonia.lviv

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *