ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові іноземець напав з ножем на чоловіка: потерпілого госпіталізували

Юлія Осим

|

Подія сталася вчора, 14 березня, на вулиці Грінченка у Львові. 28-річний іноземець наніс ножові поранення львів’янину у спину та живіт. Чоловіка госпіталізували, а порушника патрульні невдовзі затримали. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

За словами 40-річного потерпілого, невідомий чоловік наніс йому ножові поранення в ділянку спини та в сідницю. Його шпиталізували до лікарні.

Тоді патрульні почали обстежувати прилеглі вулиці. Маючи опис нападника, невдовзі виявили схожого чоловіка, який почав нервувати побачивши поліцейських. Він намагався втекти, проте спроба була невдалою. Затриманим виявився 28-річний іноземець, який проживає у Львові.

Правопорушник зізнався патрульним у скоєному. Його затримали за скоєння злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Іноземцю загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Речові докази поліцейські також вилучили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *