ОСТАННІ НОВИНИ

У підземному переході на площі Митній хочуть облаштувати мистецький простір

Вероніка Рой

|

Торгові павільйони, що розташовані в підземному переході на площі Митній, демонтують. Відповідне рішення було прийняте 12 березня під час засідання виконавчого комітету, передає Львівський портал.

«Маємо рішення суду. Думали, що підприємець добровільно здійснить демонтаж. Не змогли домовитися. Тому беремо відповідальність на себе. Далі будемо думати, яким чином привести цей підземний перехід на площій Митній до відповідного стану», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Фото: Маріанна Мороз

Міський голова запропонував облаштувати в переході мистецьку галерею для молодих художників.

«Ми вкладаємо великі кошти в громадський простір поруч. Тому треба переговорити з авторами цього проєкту – компанією «Рутенія», щоб вони також дали свою думку щодо переходу, і ми зробили там класний мистецький простір», – цитує Андрія Садового пресслужба ЛМР.

Демонтаж торговельних павільйонів на пл. Митній здійснюватиме комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» спільно з Личаківською районною адміністрацією. Ці роботи повинні провести впродовж 60 днів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *