ОСТАННІ НОВИНИ

Туристичний магніт: у Львові анонсували масштабне будівництво конгрес-центру та музею

Юлія Осим

|

У Львові планують збудувати великий конгрес-центр та музей. Як заявили в Офісі президента, наразі вже вибрана ділянка, а старт реалізації проєкту анонсували вже цього року. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм», передає журналіст Львівського порталу.

На сьогодні такої будівлі, яка би була для туристів ще більшим, бракує Львову.

«Ми знайшли ділянку в межах міста, де хочеться, і ми зараз над цим працюємо, побудувати конгрес-центр та великий музей для Львова, якого також  не вистачає. Це великий комплекс – івент-хол, конгрес-центр, музейний комплекс. Думаю, що цього року вже почнеться активна фаза нашої співпраці – державної влади, місцевої влади, обласної влади, а також інвесторів. Це найкращий приклад, коли усі разом об’єднуються і будують те, про що будуть казати через декілька десятків років, можемо сказати, і це буде культурною спадщиною для декількох поколінь», дж – зазначив Кирило Тимошенко.

Проєкт дозволить інвестувати та розвивати саме бізнес-туризм. «Це взагалі інший турист, який витрачає інші гроші, залишає їх у громаді, залишає у вигляді податків», – додав представник Офісу президента.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *