ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин пограбував автомобіль, розбивши шибу у дверцятах

Юлія Осим

|

У Львові чоловік пограбував автомобіль, розбивши шибу у дверцятах. З салону авто зловмисник викрав сумку з комп’ютерною технікою та мобільним телефоном. Упродовж кількох годин правоохоронці затримали грабіжника. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Про пограбування поліцейським повідомив 58-річний власник автомобіля, який приїхав до Львова погостювати. Він зазначив, що з авто «Сітроен», який був припаркований на вул. Джерельній у Львові, було викрадено сумку з комп’ютерною технікою та мобільним телефоном.

Як встановили правоохоронці, зловмисник викрав сумку, розбивши шибу у дверцятах автомобіля.

Упродовж кількох годин оперативники затримали зловмисника – ним виявився 35-річний мешканець міста Львова. Речові докази у грабіжника вилучили.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наразі триває досудове розслідування.

У поліції також наголошують власникам транспортних засобів – припаркувавши автомобіль, не залишати на видному місці у салоні особисті речі, особливо цінні.

Фото Нацполіції Львівщини

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *