ОСТАННІ НОВИНИ

З’явились подробиці смертельної ДТП біля Тухлі

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 8 березня, біля села Тухля Стрийського району водій автомобіля  Skoda Octavia не впорався з керуванням, внаслідок чого легковик впав у річку Опір. Внаслідок ДТП загинула 42-річна пасажирка авто. Правоохоронці затримали водія та встановили, що він був нетверезим. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася  8 березня о 12:30 год. біля села Тухля Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля  Skoda Octavia – 58-річний місцевий мешканець, рухаючись в напрямку селища  Славське, не справився із керуванням, внаслідок чого легковик виїхав за межі проїздноі частини дороги та впав у річку Опір.

Внаслідок ДТП загинула 42-річна пасажирка автомобіля – мешканка Стрия. Водія з травмами доставили у лікарню. Встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *