ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підлітки влаштували вуличну бійку: двох госпіталізували

Ольга Денисяка

|

У неділю ввечері, 7 березня, група підлітків влаштувала бійку на вулиці Любінській у Львові. Двох учасників бійки госпіталізували, в одного з них – переломи та забої, у дгугого – ножові поранення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Зазначається, що 7 березня близько 20:15 год. у поліцію повідомили, що на вулиці Любінській у Львові відбувається бійка між підлітками.

На місці події правоохоронці виявили підлітків віком від 15 до 17 років, усі – мешканці Львова.

Двоє учасників бійки з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані. В одного з них, п’ятнадцятирічного, медики діагностували, зокрема, перелом та множинні забої тіла, в іншого, сімнадцятирічного, ножові поранення.

Також поліцейські вилучили з місця події ніж, яким могли бути спричинені тілесні ушкодження неповнолітньому – його скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *