ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині офіцера затримали на продажі наркотиків

Наталя Дуляба

|

На Львівщині військовослужбовця спіймали на збуті амфетаміну. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні СБУ у Львівській області.

За даними силовиків,  до організації збуту наркотиків причетний командир підрозділу однієї із військових частин, що дислокується на Львівщині.

«За версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки. Співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту “товару”», – йдеться у повідомленні.

Водночас у Спеціалізованій прокуратурі Західного регіону додають, що йдеться про 26-річного старшого лейтенанта, який організував продаж амфетаміну серед військовослужбовців. За 1 г цієї наркотичної речовини він отримував 400 грн.

Офіцера-наркоторговця затримали на «гарячому» в понеділок, 8 березня, на збуті 10 г амфетаміну.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Військового вже затримали, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *