ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з’явиться сім молодіжних рад

Юлія Осим

|

На Львівщині планують створити сім молодіжних рад. Розпочалася реєстрація для учасників проєкту «Рада твого району», яка триватиме до 19 березня. Цьогоріч проєкт стартуватиме з Дрогобицької громади. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

«Рада твого району» передбачає створення і розвиток молодіжних рад у громадах Львівської області. Ініціаторами проєкту є відділ молодіжної політики спільно з ГО «Львівський молодіжний клуб», а також з випускниками програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець» та Львівським обласним молодіжним центром.

В ЛОДА зазначають, що такі ради допоможуть у малих громадах активізувати молодь та максимально залучити їх до процесу державотворення. Цьогоріч проєкт стартуватиме із Дрогобицької громади.

«Плануємо охопити 7 громад в межах проєкту, а вже створені ради підсилити та вмотивувати для подальшої плідної праці для ефективного розвитку кожної громади» – зазначив керівник проєкту Данило Шевчук.

Зазначимо, що серед основних акцентів, які будуть важливими при виборі громад для цьогорічних виїздів – наявність ініціативної групи молоді, активного учнівського самоврядування, громадських організацій, сприяння місцевої влади тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *