ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин стріляв у перехожого, а потім скоїв самогубство

Ольга Денисяка

|

У неділю, 7 березня, на вулиці Городоцькій у Львові львів’янин декілька разів вистрелив у перехожого чоловіка. Після цього він повернувся додому та скоїв самогубство. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

7 березня близько 21:40  год. у поліцію повідомили, що на вулиці Городоцькій у Львові невідомий зловмисник кілька разів вистрелив у чоловіка, який саме вийшов з кафе, після чого втік з місця події.

Пораненим виявився 34-річний житель Одеси. Медики виявили у нього чотири вогнепальних рани – зараз чоловік перебуває у реанімації.

Поліцейські встановили особу зловмисника, який стріляв в одесита – ним виявився 53-річний львів’янин. Його тіло з вогнепальним пораненням в області голови правоохоронці виявили за місцем проживання – повернувшись додому, чоловік вчинив самогубство.

Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Окрім того, слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».  Проводиться розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *