ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновника Дрогобицької міськради спіймали на хабарі

Ольга Денисяка

|

27-річний чиновник Дрогобицької міської ради організував корупційні схеми з нерухомістю. Його затримали 5 березня під час під час отримання 900 доларів хабара. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 27-річний архітектор комунального підприємства Дрогобицької міської ради вимагав у мешканця хабар у сумі 3 тисячі доларів США.

Натомість обіцяв сприяти у видачі технічних документів щодо зміни цільового призначення житлової квартири на приміщення магазину, видачу нового технічного паспорту та внесення відомостей до Реєстру прав власності на нерухоме майно.

5 березня правоохоронці затримали зловмисника у Дрогобичі, під час отримання ним частини неправомірної вигоди в сумі 900 доларів США.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину передбаченого  ч.3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Чиновника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *