ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицьку РДА очолив Степан Кулиняк

Юлія Осим

|

Президент Володимир Зеленський призначив головою укрупненої Дрогобицької райдержадміністрації Степана Кулиняка. Про це йдеться у розпорядженні від 5 березня, передає Львівський портал.

«Призначити Кулиняка Степана Львовича головою Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області», – йдеться у розпорядженні.

Згідно з даними декларації, 32-річний Степан Кулиняк працював начальником відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, а згодом став керівником апарату Дрогобицької районної державної адміністрації. У власності має три квартири, де є співвласником разом з родичами. За 2020-й у Дрогобицькій РДА він заробив 266,6 тис. грн.

На місцевих виборах восени 2020-го пройшов у міськраду від партії «Слуга народу». Кулиняк також балотувався у 2015 році від «БПП», однак тоді не пройшов.

Новопризначений голова РДА також є засновником громадських організацій «Демократична ініціатива міста» та «Спортивний клуб «Спартак-Дрогобич».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *