ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутні офіцери з морально-психологічного забезпечення проходять вишкіл на полігоні

Андрій Котенський

|

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що на Львівщині, розпочався польовий вихід курсантів Інституту морально-психологічного забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

Майбутні офіцери відточують свою військову майстерність на різних ділянках полігону, в умовах, наближених до бойових, з використанням засобів імітації. З ними, зокрема, проводяться заняття з тактики, вогневої підготовки, вибухової справи, військової топографії, водіння бойових машин, інженерної підготовки тощо.

Окрім того, майбутні офіцери-культурологи та офіцери з морально-психологічного забезпечення відшліфовують свою фахову майстерність за напрямками майбутньої професії, вивчають експлуатацію технічних засобів пропаганди та проходять курс антистресової підготовки особового складу.

Інтенсивний польовий вишкіл для майже трьох сотень курсантів Інституту морально-психологічного забезпечення триватиме ще два тижні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *