ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі військовий підірвався на міні

Наталя Дуляба

|

У суботу, 27 лютого, на Донбасі в районі Луганського на міні підірвався український військовий. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Відомо, що український захисник підірвався на міні ПОМ-2 у районі Луганського. Чоловік отримав осколкові поранення, його негайно доставили до лікувального закладу, де оперативно надали медичну допомогу.

Більше деталей щодо особи постраждалого військовослужбовця і його стану наразі немає.

Загалом протягом минулої доби окупанти на Донбасі дев’ять разів порушували режим «тиші», використовуючи при цьому заборонені Мінськими домовленостями види озброєння.

Російські найманці обстрілювали наші позиції поблизу Луганського, Миронівського, Південного, Широкиного, Пищевика, Мар’їнки, Зайцевого та Водяного.

Противник використовував станкові й протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також по позиціях українських захисників кілька разів стріляв снайпер.

Щодо усіх випадків офіцери української сторони СЦКК оперативно надавали запити на встановлення режиму припинення вогню.

Станом на ранок неділі, 28 лютого, на Донбасі тихо.

«Наші воїни і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню», – додають у штабі ООС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *