ОСТАННІ НОВИНИ

Зарізав у дворі будинку: у Дрогобичі по «гарячих слідах» затримали підозрюваного у вбивстві

Юлія Осим

|

Учора, 24 лютого, у Дрогобичі на подвір’ї однієї з багатоповерхівок перехожі виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями у шию та спину. Підозрюваного у вбивстві зловмисника правоохоронці затримали упродовж кількох годин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Повідомлення на оперативну лінію 102 надійшло о 22.15. Місцеві мешканці повідомили, що у подвір’ї одного з багатоквартирних будинків на вул. Шевченка виявили закривавлене тіло чоловіка без ознак життя.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили особу загиблого. Ним виявився 48-річний мешканець райцентру, який мешкав неподалік. На тілі були жертви виявили ножові поранення в ділянці шиї та спини.

Причетного до скоєння вбивства – 26-річного жителя Дрогобича – правоохоронці затримали упродовж трьох годин. Винуватець завдав загиблому кількох ударів ножем під час конфлікту.

Відтак, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому зловмиснику запобіжний захід.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

Фото Нацполіції Львівщини

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *