ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 11-річна дівчинка померла від пневмонії

Ольга Денисяка

|

Ввечері 15 лютого у Городоцькій районній лікарні від запалення легень померла 11-річна дівчинка. Каретою швидкої допомоги дитину везли з лікарні у Судовій Вишні до львівського ОХМАТДИТУ. У дорозі її стан погіршився, тож дівчинку завезли до найближчої лікарні – у Городку. Однак через годину вона померла в реанімації. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

За її словами, дитину тривалий час лікували у лікарні Судової Вишні, там їй поставили діагноз пневмонія.

«Дівчинку перевозили до ОХМАТДИТУ, але в кареті швидкої допомоги стан дівчинки погіршився і дитину завезли у першу найближчу лікарню – Городоцьку центральну районну лікарню. Медики відразу викликали по санавіації анестезіолога зі Львова, але згодом зателефонували і сказали, що дитина померла», – розповіла Тетяна Андрєєва.

Також речниця Центру екстреної медичної допомоги зазначила, що у Городоцькій лікарні дівчинка була менше години, а в лікарні Судової Вишні вона перебувала тривалий час, тож першопричину трагічного випадку шукатимуть там.

«Дитина тривалий час перебувала у лікарні Судової Вишні і першопричину треба шукати там», – пояснила вона.

Про смерть дитини також повідомили на сторінці у  Facebook Твіржської школи. Там зазначили, що Вероніка вчилася у шостому класі, була активною та займалась спортом.

«Погасла зірка Гащак Вероніки, учениці 6 класу закладу, такої милої, світлої дівчинки. Висловлюємо щирі співчуття братику, батькам та родичам. У наших серцях назавжди залишаться теплі спогади про Веронічку як про допитливу та відповідальну школярку, чудову спортсменку, завжди життєрадісну та доброзичливу, що дарувала всім свою привітну посмішку», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Твіржська школа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *