ОСТАННІ НОВИНИ

«Щось не так»: Ганущин не задоволений станом виконання цільових програм на Львівщині

Юлія Осим

|

Екс-голова Львівської облради та чинний її депутат Олександр Ганущин під час заслуховування звіту про стан виконання довгострокових цільових програм, термін дії яких завершився у 2020 році, заявив про невдоволення кінцевим показником. Вперше за останні роки окремі програми зреалізовано на 75%. Про це повідомляє Львівський портал.

Загалом минулоріч завершено 25 цільових програм. Згідно з даними, представленими департаментом економічної політики ЛОДА, середній рівень їх виконання становить 90%. Однак частина програм значно нижче такого показника, що свідчить про не доопрацювання зі сторони профільних департаментів.

«Найлегше недоотримання в обласному бюджеті пояснити ковідною проблематикою. Я так розумію, колегія обласної адміністрації не розглядала стан виконання обласних програм, інакше, очевидно, прийняла би для себе якесь рішення щодо розпорядників коштів, які виконували програми на 100%, і тих, які виконували нижче. Але я ще раз хочу заявити, щоб нас почули наші виборці. Це вперше ми слухаємо звіт виконання по програмах, де виконання є на рівні 75%», – підкреслив Ганущин.

Такі показники дисонують з тим, коли державні програми виконуються на рівні 90%. Отримані результати варто врахувати при подальшому плануванні департаментами облдержадміністрації та рареалзації цільових програм.

Зазначимо, що на реалізацію 25 обласних довгострокових програм у Львівській області витратили 3,4 млрд грн з усіх джерелю. Зокрема, 2,7 млрд грн виділили з обласного бюджету.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *