ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові приватні перевізники випустили лише половину маршруток

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок понеділка, 15 лютого, на вулиці Львова виїхала лише половина маршруток приватних перевізників. Випуск тролейбусів і трамваїв становить 74% від плану, комунальних автобусів – 89%. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, зранку 15 лютого у Львові курсують 445 одиниць громадського транспорту: 84 тролейбуси і трамваї, 230 автобусів комунального АТП-1 та 131 автобус приватних перевізників.

Якщо говорити про те, скільки зараз працює одиниць громадського транспорту у відсотковому співвідношенні, то найгірша ситуація із приватними перевізниками, які випустили лише 57% автобусів від плану. Далі йде електротранспорт – 74%, комуналбні маршрутки – 89%.

Водночас координатор спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич пише про ускладнення руху в самому центрі міста. Орієнтовно о 09:00 год. на пл. Митній у напрямку до вул. Івана Франка зупинились трамваї. Що стало причиною зупинки, поки не відомо.

Станом на 09:10 год. ускладнений рух і на вул. Княгині Ольги. Тут сталась аварія.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *