ОСТАННІ НОВИНИ

Троє мешканців Львівщини потрапили до лікарень з обмороженням, одна людина померла

Вероніка Рой

|

Протягом суботи, 13 лютого, на Львівщині троє чоловік потрапили до лікарні з діагнозом: «переохолодження та обмороження». Один з мешканців області помер. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, два випадки трапилися в селі Великосілки (Новояричівська ТГ, Львівський район). Зокрема, двох чоловіків віком 58 та 28 років госпіталізували до Новояричівської лікарні. У молодшого діагностували обмороження двох пальців правої руки другого-третього ступеня, а в іншого чоловіка – обмороження пальців рук обох кінцівок третього-четвертого ступеня

Ще один випадок трапився у Золочівському районі. Близько 11:48 год. в реанімаційне відділення Золочівської центральної лікарні у важкому стані поступив 69-річний чоловік. У нього діагностували загальне переохолодження, обмороження верхніх і нижніх кінцівок. В реанімаційному відділенні лікарні потерпілий помер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *