Через негоду на двох трасах Львівщини тимчасово заборонено проїзд для фур

Юлія Осим

|

Внаслідок негоди деякі дороги на Львівщині залишаються складними для руху транспорту. Зокрема, на двох трасах тимчасово обмежили проїзд для великогабаритного транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Наразі для забезпечення належного проїзду на державних автошляхах працюють понад 200 спецмашин. Підрядники працюють цілодобово та у посиленому режимі. За ніч використано близько 1 000 тонн протиожеледних матеріалів. Ще два напрямки залишаються найбільш ускладненими – це київська та тернопільська траси.

«Станом на ранок 12 лютого найбільш складними дорогами є М-06 Київ – Чоп на ділянці кільцевої дороги, зокрема поблизу Гамаліївки та між Чижками і Винниками, а також М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська поблизу міста Винники. На цих двох дорогах введено тимчасове обмеження руху великогабаритного транспорту. На інших дорогах державного значення області проїзд забезпечений», – зазначив керівник  Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Дорожники наголошують водіям бути обережними. Дорожнє покриття все ще залишається засніженим. Синоптики разом з опадами прогнозують також вітер, через пориви якого можуть утворюватися снігові замети на дорогах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *