ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація з розчищенням доріг поліпшилась, – мерія Львова

Наталя Дуляба

|

У Львові комунальникам вдалося здебільшого розчистити магістральні дороги, зараз вони працюватимуть на міжквартальних дорогах. У мерії кажуть, що ситуація з розгортанням снігу загалом поліпшилась. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Станом на ранок середи, 10 лютого, у місті працювали 97 одиниць снігоприбиральної техніки, ще дві машини були на чергуванні. Для посипання вулиць використано 465 кубометрів піскосуміші та 4 тонни реагентів і солі.

Всі комунальні служби продовжують працювати у посиленому режимі.

«Ситуація з прибирання міста є кращою. У зв’язку з тим, що навіть падав сніг з 20:30 вечора до 06:00 год. ранку, то ситуація в нас є доброю. Магістралі розчищені добре, транспорт їздить нормально, сніг вивозили цілу ніч в Галицькому районі. Внутріквартальні дороги почищені не дуже добре, але вже значно краще ніж було, тому продовжуємо їх прочищати. Також чистимо зупинки, переходи, тротуари, люди працюють. Значно більше є двірників, техніка цілу ніч працювала, зараз теж працюють трактори і люди», – розповіла заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За її словами, зараз у кожному районі Львова візьмуться максимально очищати внутрішньоквартальні дороги і вивозити сніг із тих вулиць, де є вузькі тротуари.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *