ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний львів’янин намагався розбити павільйон зупинки та чинив опір поліції

Вероніка Рой

|

У вівторок, 9 лютого, у Львові чоловік у стані алкогольного сп’яніння намагався розбити скло павільйону на зупинці громадського транспорту та чинив опір поліцейським. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Інцидент трапився близько 18 год. на вулиці Широкій. Львів’янин повідомив поліцейських, що Львові невідомий чоловік поводиться агресивно, голосно лається та намагається розбити вітрину магазину.

Приїхавши на місце події, поліцейські виявили чоловіка, який поводився неадекватно, не реагував на зауваження правоохоронців та намагався розбити скло павільйону на зупинці громадського транспорту. Окрім того, чоловік чинив опір поліцейським та вдарив ногою службовий автомобіль, пошкодивши крило.

Правоохоронці доставили 33-річного львів’янина у відділ поліції. Встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Також правоохоронці склали на зловмисника адміністративний протокол за с.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *