ОСТАННІ НОВИНИ

Негода у Львові: як курсує громадський транспорт

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок середи, 10 лютого, у Львові, незважаючи на складні погодні умови, виїхали всі трамваї і тролейбуси, 97% комунальних маршруток, а приватні перевізники випустили на дороги міста 76% своїх автобусів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Станом на 08:00 год. ранку у місті працювали 543 одиниці громадського транспорту: 115 трамваїв і тролейбусів, 253 автобуси АТП-1 та 175 автобусів приватних перевізників.

Так, на вулиці Львова виїхали 100% одиниць електротранспорту, 97% від плану автобусів комунального АТП-1, автобусів приватних перевізників – 76% від плану.

«Загалом є складнощі, але транспорт зміг виїхати на маршрути. Випуск машин ще триває», – зауважив очільник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Тим часом львів’яни у соцмережах пишуть про труднощі виїзду зі Сихова. Станом на 08:50 год. на Шуварі зупинились трамваї №4 та №8. Причина наразі не відома.

За даними Варти 1, вул. Зелена (неподалік «Арсену») заблокована через ДТП, яка сталась за участю маршрутки. Станом на 09:10 год. рух ускладнений.

Також проїзд ускладнений на вул. Городоцькій біля церкви св. Анни. Тут утворився затор через те, що дві маршрутки не змогли розминутися.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото Андрія Маринюка, Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *