ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Франка – аварія на трубопроводі. Рух транспорту перекрили

Наталя Дуляба

|

На вул. І. Франка, 21 прорвало трубопровід. На місце вже виїхала аварійна бригада, втім вулиця до кінця дня буде непроїзною. Також без води залишилась вся центральна частина міста. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

В середу вранці, 10 лютого, на вул. І. Франка, 21 сталась аварія на трубопроводі. Через це без води на весь день залишилися мешканці центру міста. Аварійна бригада працюватиме на місці орієнтовно до 20:00 год.

«Орієнтовно роботи триватимуть з 10:00 до 20:00 год. Однак все буде залежати від їхньої складності. Лише коли розкопаємо місце витоку, можна буде чіткіше сказати про терміни робіт. Сподіваємося, що все вдасться завершити швидше», – розповіли у «Львівводоканалі».

Тому на час проведення ремонтних робіт рух вулицею буде перекритий, а маршрути трамваїв №3, №8 і №9 закоротять.

Як уточнили в «Львівелектротрансі», на час ремонту трамвай №3 курсує від вулиці Мушака (Академія мистецтв) до вулиці Княгині Ольги (Аквапарк) та у зворотному напрямку.

Трамвай №8 їздитиме від вулиці Мушака (Академія мистецтв) до вулиці Вернадського та у зворотному напрямку, а трамвай №9 – від вулиці Торф’яної через вулицю Городоцьку до площі Двірцевої.

Щодо руху автобусів, то вісім маршрутів також тимчасово змінили схему руху:

№45 курсує: пл. Міцкевича – пр. Свободи – вул. Дорошенка – вул. Вербицького – вул. Коперника (надалі за маршрутом).

№37 розділений на два маршрути: вул. Під Голоском – пл. Галицька та пл. Петрушевича – вул. Гната Хоткевича.

№53 закорочений до пл. Петрушевича (зі сторони м/р Сихів).

№3А закорочений до пл. Петрушевича (з вул. Стрийської).

№46 розділений на два маршрути: вул. Миколайчука – пл. Галицька та пл. Петрушевича – пр. Червоної Калини.

№18 курсує: вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. І. Мечникова – вул. Личаківська (надалі за маршрутом). У зворотному напрямку: вул. Личаківська – вул. І. Мечникова – вул. К. Левицького – вул. Дніпровська – вул. Зелена – вул. Шота Руставелі (надалі за маршрутом).

№15 та №43 курсують: пл. А. Міцкевича – пр. Т. Шевченка – вул. Саксаганського – вул. І. Франка (надалі за маршрутом).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *