ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині фермери-атовці вперше зможуть отримати фінансову допомогу

Юлія Осим

|

На Львівщині фермерські господарства, засновниками яких є учасники АТО (ООС), зможуть отримати фінансову допомогу. Підтримка передбачена з обласного бюджету та складає 5 тис. грн за 1 гектар сільськогосподарських угідь. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

Виділення коштів для допомоги у розвитку справи учасникам АТО (ООС) вперше запланували у межах проєкту Кмплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки.

Для того, щоб господарство отримало фінансову підтримку, сільськогосподарські угіддя мають бути у власності його засновника – учасника АТО (ООС), та використовуватися для ведення господарської діяльності.

На реалізацію ініціативи в обласному бюджеті на 2021 рік планують затвердити 100 тис. грн. Зазначимо, що проєкт програми Львівська обласна рада розгляне у вівторок, 16 лютого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *