ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова авто збило пішохода та відкинуло у фургон вантажівки

Вероніка Рой

|

У четвер, 4 лютого, у селі Пасіки-Зубрицькі, що біля Львова, автомобіль «Тойота» збив пішохода. Чоловіка відкинуло на сусідню смугу, де він вдарився об кузов фургона вантажівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

ДТП сталася близько 15.20 на автодорозі Київ-Чоп у селі Пасіки-Зубрицькі Львівського району. За даними поліції, 33-річний водій автомобіля «Тойота» скоїв наїзд на 30-річного жителя Закарпаття.  Від удару чоловіка відкинуло на ліву смугу, де він вдарився об кузов фургона «ДАФ», яким керував 48-річний житель Червонограда. Внаслідок події пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *