ОСТАННІ НОВИНИ

Free Student. Львівських випускників запрошують на зустріч для безкоштовного навчання у Словаччині

Омелян Шевчук

|

Чи можуть студенти з України безкоштовно навчатись у вишах Європи? Майбутніх студентів Львова та їх батьків запрошують на презентаційну зустріч програми FREE STUDENT, на якій можна отримати всі відповіді, зокрема, більше дізнатись про навчання у Словаччині. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

На зустрічі можна буде задати запитання безпосередньо представникам Словацьких вузів та керівникам програми Free Student в Словаччині.

«Готуйте ваші запитання, а ми з радістю відповімо та проконсультуємо щодо навчання в Словаччині на презентаційній зустрічі програми FREE STUDENT», – закликають організатори.

В програмі презентації – телеміст з викладачами провідних словацьких університетів, які  розкажуть про особливості навчання в Словаччині, умови проживання, вибір спеціальності та багато іншого.

Програма FREE STUDENT – можливість отримати європейську освіту безкоштовно. Зарахування відбувається без вступних іспитів та без ЗНО.

Приєднуйтесь до щасливчиків, які вже навчаються у Словаччині за програмою FREE STUDENT! А це вже понад 1000 осіб, більшість з яких здобули ступінь бакалавра та магістра. Тепер вони мають можливість працювати в будь якій країні Європи.

Зустріч відбудеться у центрі Львова, 06 лютого 2021 року о 13.00, у конференцзалі готелю  RIUS, що на вулиці Академіка Гнатюта, 12А.

Дізнатись більше про програму навчання у Словаччині можна за посиланням: Free-Student-Slovakia

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *