ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіка, що вбив знайомого на Львівщині та втік, розшукали у Запорізькій області

Вероніка Рой

|

На Львівщині 50-річний чоловік під час конфлікту до смерті побив свого знайомого та втік. Зловмисника поліцейські розшукали у Запорізькій області. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інцидент трапився цьогоріч 14 січня. За даними поліції, неодноразово судимий 50-річний чоловік, який не має постійного місця проживання, під час побутового конфлікту жорстоко побив свого знайомого у його ж домі. Після скоєного зловмисник втік з місця події. Натомість постраждалий 39-річний мешканець одного з сіл Львівського району від отриманих травм помер.

До встановлення маршруту пересування та місця перебування втікача були задіяні оперативники карного розшуку поліції Львівської, Київської та Донецької областей. Правоохоронці розшукали чоловіка у місті Бердянськ Запорізької області.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *