ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам’янці-Бузькій п’яний водій збив жінку і втік

Ольга Денисяка

|

2 лютого у місті Кам’янка-Бузька Львівської області водій автомобіля «ГАЗ 3110» збив жінку-пішохода і втік з місця аварії. Згодом правоохоронці розшукали 55-річного водія та встановили, що під час ДТП він був нетверезий. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіцїі Львівщини.

 

Аварія сталась 2 лютого на вулиці Львівській у місті Кам’янка-Бузька.

У поліцію повідомили, що невідомий водій на невідомому авто наїхав на жінку та втік з місця події. Потерпілу доставили в лікарню.

Згодом поліцейські встановили, що до скоєння ДТП причетний 55-річний місцевий мешканець – водій автомобіля  «ГАЗ 3110».

Чоловік намагався заховати авто в гаражі, однак правоохоронці розшукали автомобіль та  доставили його на арештмайданчик. Також встановили, що у момент скоєння ДТП водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Щодо водія склали адмінпротоколи за ч.4 ст.130 (Вживання алкоголю після скоєння ДТП),  ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 185. (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *