ОСТАННІ НОВИНИ

Четверо працівників Дрогобицької РЕМ опинилися за ґратами через загибель 10-річного хлопчика

Вероніка Рой

|

Чотирьох працівників Дрогобицької РЕМ засудили на 5 років тюрми, через недбалість яких загинув 10-річний хлопчик. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Інцидент трапився ще у червні 2018 року. Тоді у Дрогобичі 10-річний хлопчик неподалік території одного з дошкільних навчальних закладів переходив кладку через річку у вигляді двох металевих труб та був уражений електричним струмом через несправність електромережі.

У загибелі дитини підозрювали чотирьох працівників Дрогобицького РЕМ: 60-річного і 45-річного електромонтерів оперативно-виїзної бригади, 43-річного майстра виробничої дільниці та 53-річного головного інженера.

Станом на сьогодні закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особами, які зобов’язані їх дотримуватися, що спричинило загибель малолітньої дитини (ч.2 ст.272 КК України).

Суд призначив кожному із засуджених покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади на підприємствах, установах, організаціях, чи займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням робіт на кабельних лініях і діючих електроустановках на термін 3 роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *