ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували пам'ять загиблого випускника

Ольга Денисяка

|

У Національній академії сухопутних військ вшанували світлу пам’ять випускника старшого лейтенанта Олександра Стельмаха, котрий шість років тому загинув на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Академії сухопутних військ.

Молодий офіцер закінчив навчальний заклад 2013 року за спеціалізацією «Комплекси, прилади та пристрої артилерійської розвідки». Після цього продовжив службу у 95-й окремій аеромобільній бригаді. З весни 2014 року брав участь в Антитерористичній операції на сході України.

Життя Олександра Стельмаха трагічно обірвалося 2 лютого 2015 року поблизу с.Піски Донецької області.
Указом Президента України № 282/2015 від 23.05.15 р. старший лейтенант Стельмах О.М. нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Курсанти та офіцери Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного вшанували пам’ять бойового побратима, запаливши лампадки та поклавши квіти біля меморіалу, присвяченого полеглим випускникам навчального закладу.

Разом із військовим капеланом отцем Юрієм Балухом всі присутні помолились за упокій його душі. Водночас весь особовий склад Національної академії вшанував світлу пам’ять старшого лейтенанта Олександра Стельмаха хвилиною мовчання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *