ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському Музеї-Арсеналі з’явився розважальний простір для дітей

Юлія Осим

|

У львівському історичному Музеї-Арсеналі облаштували навчально-розважальний простір для дітей. Проєкт реалізували завдяки перемозі закладу у конкурсі проектів місцевих ініціатив. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

 

Для дитячого простору виготовили столи, стільці, придбали м’які подушки та канцтовари для едукаційних заходів. Відтепер музей зможе використати обладнаний простір для проведення квестів, майстер-класів, інтерактивних уроків. Також діти матимуть чудовий куточок для відпочинку і творчості.

Загальна вартість проєкту складає більше 48 тис. грн, половина з яких – кошти з обласного бюджету.

 

«Музей постійно працює над підвищенням  стандартів обслуговування відвідувачів. Особлива увага приділяється їх наймолодшій категорії. Сподіваюсь на те, що новостворена приязна атмосфера сприятиме поєднанню пізнання чогось нового із комфортним відпочинком у стінах музею. Переконаний, що наші ініціативи й надалі отримуватимуть підтримку в обласної влади», – зазначив директор Львівського історичного музею Роман Чмелик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *