ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Стрия зіткнулися три автомобілі: постраждали четверо дорослих і дитина

Юлія Осим

|

Увечері 31 січня на автодорозі «Київ – Чоп» у с. Дуліби Стрийського району сталася потрійна ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів постраждали п’ятеро осіб, серед яких – 10-річна дитина. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

 

О 21.25 водій автомобіля «Опель Астра», 20-річний мешканець Івано-Франківської області, зупинився, щоб виконати вимогу дорожнього знаку «Стоп». У той момент у його автомобіль ззаду в’їхав легковик «Опель Зафіра», за кермом якого був 55-річний мешканець м. Золочів. А позаду рухався автомобіль «Рено Меган» під керуванням 29-річного львів’янина, який не обрав безпечної швидкості та дистанції. Внаслідок цього допустив зіткнення з автомобілем «Опель Зафіра».

За попередньою інформацією, у ДТП постраждали п’ятеро пасажирів «Опель Зафіра». Серед них – 10-річна дитина з діагнозом ЗЧМТ і струс головного мозку. Потерпілі госпіталізовані у Стрийсьтку ЦРЛ.

 

Правоохоронці встановлюють події обставини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *