ОСТАННІ НОВИНИ

ВАКС вдруге арештував вилучені у Дубневича мільйони

Юлія Осим

|

29 січня Вищий антикорупційний суд вдруге заарештував кошти народного депутата Ярослава Дубневича, вилучені під час обшуків. Йдеться про понад 100 тисяч євро та понад 100 тисяч доларів США. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

 

Кошти арештовано на строк судового слідства та розгляду справи у суді.

«29.01.2021 за клопотанням детективів #НАБУ, погодженим прокурором #САП, Вищий антикорупційний суд заарештував кошти народного депутата України 9 скликання, підозрюваного у заволодінні понад 93 млн гривень коштів ПАТ “Укрзалізниці”, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України», – йдеться у повідомленні.

 

Ухвалу суду можна оскаржити в суді апеляційної інстанції протягом 5 днів з моменту її оголошення.

Львівський портал раніше писав, що ВАКС зняв арешт з вилучених у нардепа коштів.

Нагадаємо, Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні більше 93 млн гривень ПАТ «Укрзалізниця».

У жовтні 2019 року Верховна Рада зняла з нардепа депутатську недоторканість та дала дозвіл на його арешт. Відтак, йому було повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Наразі досудове розслідування у справі завершено, триває ознайомлення з матеріалами справи. По його завершенні обвинувальний акт буде скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *