ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори до Глинянської міськради відбудуться в березні

Ольга Денисяка

|

Проміжні і повторні вибори депутатів Глинянської міської ради у двох багатомандатних виборчих округах призначили на 28 березня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, проміжні вибори депутата Глинянської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі №7 призначено на 28 березня у зв’язку зі складенням повноважень депутата Глинянської міської ради Оксани Лемішки, обраної депутатом в цьому окрузі.

«Повторні вибори депутата Глинянської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі №4 призначено на 28 березня у зв’язку з визнанням повторних виборів депутата Глинянської міської ради 24 січня у цьому окрузі такими, що не відбулись», – йдеться в повідомленні.

Початок виборчого процесу із зазначених виборів розпочнеться 6 лютого. Посадовиця додала, що на проміжних і повторних виборах депутатів Глинянської міської ради у багатомандатних виборчих округах №4 і №7 буде розподілятись по одному депутатському мандату.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *