ОСТАННІ НОВИНИ

В Академію сухопутних військ приїхала делегація з Німеччини

Наталя Дуляба

|

В Національну академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завітала делегація з Німеччини на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом ФРН в Україні Анкою Фельдгузен. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі військового вишу.

 

Разом із керівником дипломатичного представництва ФРН в Україні до військових в академію завітали Почесний консул ФРН у Львові Мирослава Дякович, аташе з питань оборони при Посольстві ФРН в Україні Ральф Маєр, а також інші представники німецького дипломатичного корпусу.

Начальник Академії сухопутних військ Павло Ткачук ознайомив іноземних гостей з історією навчального закладу, його основними завданнями та структурою. Також сторони обговорили перспективні напрямки співробітництва, зокрема, у вдосконаленні освітнього процесу за участю військових радників від Бундесверу.

Зазначимо, що майже два роки своїми знаннями та неоціненним військовим досвідом з науково-педагогічними працівниками вишу ділиться військовий радник – представник Бундесверу в Національній академії сухопутних військ Грегор Бранд.

У ході зустрічі Павло Ткачук подякував Анці Фельдгузен та іншим членам делегації за надання новітнього медичного обладнання для лікування українських воїнів у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

«Для численного колективу академії цей візит – чергове свідчення підтримки України з боку уряду і армії ФРН – визнаного європейського лідера, а також символ позитивних змін у боротьбі з пандемією. Переконаний, ця зустріч надасть новий імпульс співробітництву між нашими державами, між нашими арміями, між закладами вищої військової освіти України і Німеччини», – наголосив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *