ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 62-річного лікаря підозрюють у смерті породіллі

Ольга Денисяка

|

На Львівщині повідомили про підозру 62-річному лікарю, через недбалість якого померла 28-річна породілля. Медику загрожує до двох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіцїі Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, в ніч на 28 грудня 2018 року в одній з районних лікарень Львівщини після пологів померла 28-річна місцева мешканка.

«Встановлено, що смерть жінки настала внаслідок  неналежного виконання професійних обов’язків  лікарем-анестезіологом-реаніматологом, який допустив недбалість при проведенні анестезії та штучної вентиляції легень, а також не забезпечив необхідного післяопераційного догляду породіллі, яка перебувала  у важкому стані», – йдеться в повідомленні.

 

27 січня правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст.140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) ККУ. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.  Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *