ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП у Бродах: двоє пішоходів потрапили під колеса авто

|

Смертельна ДТП трапилася у м. Броди ввечері 24 січня. Мешканець Рівненської області здійснив наїзд на двох пішоходів. Один з потерпілих помер на місці події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Аварія сталася о 21.12. Водій автомобіля «Рено Колеос» збив двох пішоходів, які вийшли на проїжджу частину. Як відомо, чоловік за кермом – 39-річний мешканець м. Радивилів Рівненської області.

У результаті ДТП один з постраждалих, мешканець м. Броди 1979 року народження, загинув на місці події. Іншого потерпілого, також місцевого мешканця 1976 року народження, госпіталізували в реанімаційне відділення Бродівської ЦРЛ з діагнозом «політравма».

 

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Поліція встановлює обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *